moja koleżanka kiedyś używała i była zadowolona, w sumie to nie wiem dlaczego teraz znowu jest na tabletkach, może jednak niech się wypowiedzą osoby które maja osobiste doświadecznie w ty temacie...
Wygoda to chyba największa zaleta plastrów. Jedno przyklejenie na tydzień i po problemie. Ja stosuję Evre i jestem zadowolona. A i cena nie taka wcale wysoka, kupuję ją taniej w aptece dbam o zdrowie koło mnie w Jarocinie na Kościuszki.
Plastry evra to fajna sprawa. Na początku byłam trochę nieufna wobec nich, bo kojarzyły mi się z plastrami nikotynowymi które są beznadziejne i zupełnie nieskuteczne. Okazało się jednak, że są tak samo skuteczne jak tabletki i o niebo wygodniejsze. Zauważyłam jeszcze, że od kiedy stosuję plastry zamiast tabletek zrzuciłam 2kg - podobno plastry antykoncepcyjne nie zatrzymują wody i chyba się to sprawdza. Cena ... no cóż, jeśli ktoś oczekuje, że kupi plastry tak samo tanio jak tabletki to jest w błędzie, ale nie ma co dramatyzować. Ja za evrę płacę ok. 38 zł w łodzi, w aptece juventa w manufakturze. Widziałam również oferty po 45-50 zł, ale wszystko zależy od lokalizacji. W dużych miastach takie rzeczy można kupić taniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum